Boston Scientific Office, North Wing

Linear Baffles

Boston Scientific, a biomedical/biotechnology engineering firm, hired PM Group for their state-of-the-art office expansion in Ireland. The space captures Boston Scientific’s commitment to its core values, providing a positive, inspiring and healthy workplace promoting collaboration and productivity.

PM Group was able to incorporate sound-controlling product seamlessly into every space. In areas with higher traffic and conversations, they incorporated custom printed Premium Collection panels as well as Linear Baffles to help quiet the conversations that will be had. They placed Creative Cut Screens throughout the environment to separate working spaces and active spaces that are an easy alternative to dampen sound. Meeting rooms were outfitted with Fracture Arch wall panels to keep meeting room conversations private. 

Related Projects

Qualtrics

Ceiling

Panels and Screens

Pronto Pilates

Wall