Appian’s London headquarters is located on the 25th floor of the iconic Walkie Talkie building that boasts panoramic views over the city.  The aim of the design team, Resonate Interiors, was to prioritize staff comfort and well-being while also creating a motivating work environment. The office features a mix of workspaces including open-plan areas, quiet work settings, meeting spaces, and breakout areas, with an emphasis on maximizing daylight and city views. Resonate Interiors focused on quality lighting and acoustics, utilizing Acoufelt’s Fracture Fineline wall panels in Denim in the reception and conference room to reduce noise reverberation and add depth to the space. The project also aligns with Resonate Interior’s commitment to sustainable design principles, with the use of products that are made locally and environmentally friendly. 

This project is a perfect marriage between beautiful, functional, and sustainable design, and Acoufelt is delighted to have helped bring the vision to life.

Related Projects